Zondag Trinitatis met popkoor Ambiënte

Op zondag 4 juni was het zondag Trinitatis, waarbij de drie-eenheid van God centraal staat. Vanmorgen verleende het popkoor Ambiënte uit Geesteren medewerking aan de dienst in de Kapel.Er werden door het koor prachtige liederen gezongen onder de bezielende leiding van Eveline Bloemendaal. Ds. Kees Benard maakte tijdens tijdens de overdenking duidelijk welke functie de popmuziek kan hebben tijdens kerkdiensten. Juist binnen een veelkleurige gemeente zoals de Kapel kan popmuziek erg verrijkend zijn.

Aan het einde van de dienst overhandigden Adri en Diana een cheque aan twee medewerkers van de WensAmbulence. De opbrengst van de fietsjesactie en de collecte op Hemelvaartsdag werd door de diaconie aangevuld tot het mooie bedrag van € 500,==.

Na afloop van de dienst konden belangstellenden bij de ambulance uitleg krijgen over het functioneren van de WensAmbulance.

Tijdens het koffiedrinken na de dienst werd nog teruggeblikt en nagenoten van de dienst, waaraan Ambiënte zo’n mooie bijdrage leverde.

You say

Ik blijf vechten tegen stemmen in mijn hoofd die zeggen dat ik niet genoeg ben.
Elke leugen die me vertelt dat ik nooit goed genoeg zal zijn.
Ben ik meer dan alleen de som van elk hoogtepunt en elk dieptepunt?
Herinner mij aan wie ik ben, want ik moet het weten!

U zegt dat ik geliefd ben als ik niets kan voelen.
U zegt dat ik sterk ben als ik denk dat ik zwak ben.
U zegt dat ik vastgehouden word als ik tekort schiet.
En als ik er niet bij hoor, vertelt U me dat ik van U ben.
En ik geloof, oh ik geloof.
Wat U van mij zegt: ik geloof.

Categories: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.