Mooie en gezellige talentenveiling

Op vrijdag 1 maart werd in de kerkzaal van de Kapel een talentenveiling gehouden.
De zaal was mooi versierd en gezellig ingericht. Die sfeer van gezelligheid werd nog versterkt door het grote aantal bezoekers van deze avond. Er was koffie en thee met koek en later waren er drankjes en lekkere hapjes.

Naast de gezelligheid en het onderlinge contact had de opzet van deze avond natuurlijk ook een financieel doel. Er werden lootjes verkocht en iedereen kon zich inschrijven voor de veiling van de talenten.

De avond werd geopend door Gerard Sluiskes. Daarna ging het rad van fortuin van start. Marianne Benard kondigde de prijzen aan en Martijn Sluiskes draaide aan het rad en noemde de winnende nummers.

Na twee rondes met het rad van fortuin was het de beurt aan de talentenveiling. Wout Oosterhof had de rol van veilingmeester. Aan de hand van een mooie PowerPoint presentatie werden de diverse kavels aan de man en vrouw gebracht. Koos Valeton noteerde zorgvuldig de nummers van de bieders.

Af en toe was er enige verwarring over het bied-proces en de uitkomst daarvan, maar uiteindelijk mochten de organisatoren dik tevreden zijn met het behaald resultaat. Ook bij het rad van fortuin werden steeds alle lootjes verkocht, dus was daar de opbrengst optimaal.

We mogen terugzien op een mooie avond in allerlei opzichten. De organisatoren van deze avond kregen na afloop dan ook een welverdiend applaus.

Deze avond heeft een bedrag van meer dan € 3.000,- opgeleverd. Een heel mooi resultaat dat kan worden ingezet voor aanpassing van de koffieruimte.

Foto’s Ria Mudde
Tekst Dick van der Meijden

Categories: Fotoalbum, Nieuws

2 reacties

 1. Marlėne Wünsch Sarucco schreef:

  Is het nog mogelijk om mee te doen met de whisky proeverij (en de wandeling georganiseerd door Jaap Krikke?
  Fritz whiskyproeven,
  Fritz en Marlène wandeling
  Groet,
  Marlène

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.