Talentenveiling in de Kapel

Op vrijdagavond 1 maart 2024 wordt in de Kapel voor jong en oud
een Talentenveiling met Rad van Fortuin georganiseerd.


Hoe werkt een Talentenveiling?

U bent ergens goed in, u heeft iets en wilt dit delen met anderen: dat kan! U biedt bijvoorbeeld aan om een etentje te verzorgen, de tuin te snoeien, de hond uit te laten, een mountainbikeclinic te verzorgen. Of u heeft een vakantiehuisje in de Achterhoek dat u een midweek ter beschikking wilt stellen.

Hierop kunnen andere mensen bieden tijdens de Talentenveiling op 1 maart 2024. Financieel zitten er twee kanten aan: De één doneert zijn of haar dienst of belofte en de ander betaalt ervoor. Het te betalen bedrag wordt overgemaakt naar de Kapel.

Rad van Fortuin

Op de avond van de veiling draait ook een Rad van Fortuin in de Kapel. Hiervoor zijn wij op zoek naar prijzen. In februari kunt u prijzen als handdoeken, planten, tafelkleden, maar ook bijvoorbeeld zelfgemaakte jam of koek inleveren in de Kapel.

Zo doet u mee

Helpt u mee? Met deze link kunt u het inschrijfformulier downloaden, dat u kunt gebruiken om aan te geven wat u wilt inbrengen. Het ingevulde formulier kunt u sturen naar talentenveiling@hervormdekapel.nl of inleveren in de Kapel. Inleveren kan tot 18 februari 2024. Wij zorgen vervolgens voor een mooi overzicht voor de veiling.

Tijdens de gezellige avond op 1 maart hopen wij u met een goed gevulde portemonnee te ontmoeten. De opbrengst van deze avond is voor aanpassing van de koffieruimte. Maar eigenlijk is het belangrijkste doel om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Categories: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.