Leesgroep

In het seizoen 2019 – 2020 is een leesgroep ontstaan die jaarlijks een aantal boeken leest en samen bespreekt. Deze groep gaat ook dit seizoen weer door. Iedereen die van lezen en van goede gesprekken met andere mensen houdt, is welkom bij de leesgroep. Zowel mensen van binnen als buiten de Kapel.

Afgelopen jaar hebben we o.a. Het eiland van de verdwenen bomen, De verdronkene, Ik kom terug en De hemel is altijd paars gelezen. De titels worden samen overlegd, er is ruimte voor ieders inbreng.

Tijdens de bespreking worden leeservaringen uitgewisseld, wordt er gediscussieerd en wordt er achtergrondinformatie gegeven over de schrijver en de context van het boek. Ook is er aandacht voor persoonlijke verhalen n.a.v. het gelezen boek.

De bijeenkomsten zijn van 20.00 tot 21.30 uur in de Kapel. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op donderdag 5 oktober 2023 en op donderdag 2 november 2023. Op 5 oktober bespreken we het boek Moord op de moestuin van Nicolein Mizee en op 2 november Lichter dan ik van Dido Michielsen.

Aanmelding en informatie bij Arianne Kompagnie, 0546 842142 of ariannekompagnie@hotmail.com.

Categories: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.