Startzondag: “Aan tafel!”

Op zondag 11 september vindt de startzondag in de Kapel plaats. Het thema van deze zondag is ‘Aan Tafel’. Hier geven we tijdens en na de dienst op verschillende manieren invulling aan.

Het wordt een feestelijke dienst, waarin iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. Bijvoorbeeld door iets lekkers te bakken voor bij de koffie (liefst gesneden aanleveren). Of een bijdrage leveren aan een vrolijke bloemenzee. Wat hebben we hiervoor nodig: lege jampotjes en de vraag is of iedereen een bloem en iets groens uit eigen tuin mee wil nemen (of gekocht bij de bloemist).

Alle bloemen krijgen een plek in de glazen potjes zodat een vrolijke bloemenzee ontstaat. De bloemenzee met elkaar gemaakt is een feest voor het oog en schept verbinding. De materialen kunt u voor de dienst inleveren.

Na afloop van de dienst willen wij elkaar ontmoeten tijdens een informatiemarkt. Allerlei commissies, werkgroepen en geledingen van de Kapel zullen tijdens deze markt iets van zich laten zien, informatie geven en mogelijk nieuwe leden werven.

Categories: Nieuws

1 reactie

  1. Gerrie Bouwhuis schreef:

    Was een mooie feestelijke dienst vanmorgen!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.