Een map voor de overstappers

Op zondag 14 juni houden we de jaarlijkse welkom- en overstapdienst. Het zal anders gaan dan andere jaren, maar we proberen er ook dit jaar weer iets bijzonders van te maken.

In de overstapdienst verwelkomen we de kinderen die 4 jaar zijn of dat binnenkort worden bij de kindernevendienst. En natuurlijk is er aandacht aan de overstap van de kinderen van groep 8 naar een nieuwe levensfase.

Vorig jaar hebben we de kinderen van groep 8 een ‘overstapmap’ meegegeven: een map met A4-tjes vol goede wensen door gemeenteleden van de Kapel. Dat werd een prachtige map vol mooie, ontroerende en persoonlijke teksten.

Ook dit jaar willen we de overstappers zo’n map meegeven.

Iedereen die dat wil kan een wens, gedicht of gedachte zetten op een overstapblad. We hebben een blanco overstapblad meegestuurd met het mededelingenblad, maar als u die heeft gemist kunt u deze downloaden via deze link, maar we mailen u er uiteraard ook graag nog een toe.

Wilt u het ingevulde blad inleveren op uiterlijk zondag 7 juni?
Dit kan per mail naar predikant@hervormdekapel.nl of in de brievenbus bij ds. Kees Benard, Hortensiastraat 1. Wij maken er een mooie map van voor alle overstappers.

Marjolein Meijer, Martine Elst en Kees Benard.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *