ZOA collecte digitaal vanwege corona virus

ZOA is een internationale christelijke hulporganisatie met thuisbasis in Nederland die hulp biedt aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of een gewapend conflict.

ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. Als gevolg daarvan komt de hulp die ZOA kan bieden aan slachtoffers van oorlogen en rampen onder druk te staan. Om dit te voorkomen zal de collecte tot 6 april volledig online plaatsvinden.

Donatie online

Ter vervanging van de deur-aan-deur collecte is er een plaatselijk online collectebus aangemaakt, scan de QR-code (middels de camera functie van uw mobiele telefoon) of ga rechtstreeks naar: https://digicollect.zoa.nl/wierden-gemeente

De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ter plekke ondersteunen.

Geen telebankieren? Geen nood! Sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00). Of ga naar www.ZOA.nl/doneren

Hulp ter plekke

Langs de deuren gaan is nu geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt! We hopen daarom dat ook mensen in Wierden online een donatie zullen doen.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *