Gezelligheid en lekker eten bij de lunch

Op dinsdag 19 november was er weer een lunch in de Kapel. Met 22 mensen waren we met het grootste gezelschap tot nu toe om samen te lunchen. Mooi dat er ook een gast in ons midden was uit Szokolya.Natuurlijk eerst even koffie of thee en even bijpraten aan tafel, waarna de maaltijd werd geopend met een tafelgebed.

Na de soep stond er weer een buffet klaar voor alle aanwezigen, waarbij iedereen wel iets van haar of zijn gading kon bemachtigen. Ook het warme bamihapje ging er wel in.De lunch werd weer gecompleteerd door een heerlijk toetje: rijstpudding op zijn Italiaans.

Na de afsluiting was iedereen het er over eens: het was weer gezellig en heel lekker.

De volgende lunch vindt plaats op dinsdag 21 januari 2020.

 

 

Categorie├źn: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *