Eerste kelderdienst van dit seizoen

Op zondag 6 oktober was er weer de eerste Kelderdienst van het seizoen. Niet meer met Lieke Dam Wichers, Quirine Brinkman en Herman Borkent. Deze leiding is na jarenlange inzet gestopt bij de Kelderdienst. Vanaf deze plek willen we hen hartelijk bedanken voor alle mooie diensten die zij georganiseerd hebben voor de jongeren.

Er is gelukkig weer nieuwe leiding gevonden. Ook zijn er veel nieuwe jongeren bijgekomen. We zijn gezellig met z’n allen in de kring gestart. We hebben een kennismakingsspel gedaan en met elkaar nagedacht over wat we graag willen doen bij de Kelderdienst dit seizoen.

Het thema van vandaag was muziek en geloof. Iedereen heeft verteld wat zijn/haar lievelingsmuziek is. We hebben samen gezongen en muziek geluisterd. Ook hebben we gepraat over liedjes met minder mooie teksten. Hoe ga je daar mee om?

Al met al een gezellige en waardevolle bijeenkomst. We hopen de jongeren terug te zien bij de volgende Kelderdienst op zondag 3 november!

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *