Lunchen in de Kapel

Op dinsdag 24 september werd de eerste maandelijkse lunch van dit seizoen gehouden in de koffiezaal van de Kapel. De voorbereidingsgroep had weer een gevarieerd menu samengesteld met vegetarische tomaten-groentesoep, diverse broodsoorten met beleg, enkele salades, mini-pizza’s en een lekker hang-op toetje als afsluiting.

Ondanks dat enkele aangemelde gemeenteleden toch helaas niet aanwezig konden zijn, mochten we met een mooie en gezellige groep genieten van deze prima maaltijd.

De volgende lunch zal worden gehouden op dinsdag 15 oktober om 12.00 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar lunch@hervormdekapel.nl of door in te schrijven op het opgave formulier achter in de kerkzaal.

Categorie├źn: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *