Overzicht van de aangeboden talenten

Op 1 maart is het zover: De Talentenveiling met Rad van Fortuin! De afgelopen maanden zijn er mooie aanbiedingen binnengekomen voor de veiling en prijzen voor het Rad van Fortuin. Het belooft een mooie en gezellige avond te worden! Een overzicht van de aanbieding voor de talentenveiling vindt u onderaan deze pagina, zodat u alvast een mooi overzicht heeft van talenten en diensten waarop u kunt bieden.

De opbrengt van deze avond is voor herinrichting van de koffieruimte van de Kapel.

Op 1 maart staan vanaf 19.00 uur koffie en thee klaar. Wij starten om 19.30 uur met de eerste ronde van het Rad van Fortuin. Na de veiling en Rad van Fortuin sluiten wij af met een hapje en drankje. De verkoop van lootjes voor het Rad van Fortuin vindt met contant geld plaats. Zorgt u er dus voor dat u voldoende geld bij u heeft. Voor het hapje en drankje kunt u een vrijwillige bijdrage geven.

Wij hopen u allemaal op 1 maart te ontmoeten!

Categories: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.