Hervormde Kapel toont multifunctionele zaal tijdens Open Huis

Op 29 november houdt de Hervormde Kapel aan de Dahliastraat 4 in Wierden Open Huis. Aanleiding is de onlangs ingrijpend gerenoveerde kerkzaal, waardoor deze nu uitermate geschikt is voor presentaties, vergaderingen en bijvoorbeeld concerten.

Door speciale gipsplaten is de akoestiek zowel geschikt voor het gesproken woord als voor perfecte geluidsbeleving van bijvoorbeeld concerten. Een professionele beamer met een projectiewand van 5×3 meter maakt bovendien dat presentaties perfect leesbaar zijn vanaf elke plek.

Op 29 november a.s. wil de Hervormde Kapel graag aan de verenigingen c.q. organisaties in Wierden en omgeving de mogelijkheden van deze zaal tonen tijdens een Open Huis.

U bent van harte welkom tussen 20:00 uur en 21:30 uur om zelf te ervaren wat deze zaal te bieden heeft.

U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden, loop gerust even binnen.

Categories: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.