Orgelmuziek in de online diensten

Het Kapelorgel heeft door de corona-maatregelen maandenlang moeten zwijgen, maar nu bestaat er een plan om het in de online diensten vanaf zondag 12 juli een bescheiden functie te geven op drie momenten: voor de dienst, na de preek en na de dienst.

Daarbij is het idee ontstaan om gemeenteleden in de gelegenheid te stellen vooraf een favoriet lied uit het liedboek op te geven dat door de organist kan worden verwerkt in het orgelspel. Zo kan de betrokkenheid van u als gemeente vorm krijgen op een nieuwe manier.

Er is bepaald geen gebrek aan liederen: inclusief de psalmen zijn het er immers meer dan 1000! Een overzicht van de liederen kunt u inzien via deze link.

Het mailadres om een lied op te geven: organist1@hervormdekapel.nl

Categorie├źn: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *