Inzamelen oud papier weer hervat

Al enkele maanden is er bij de Kapel geen gelegenheid geweest om oud papier in te leveren. Dat had natuurlijk alles te maken met de maatregelen die waren genomen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

Op zaterdag 30 mei wordt er echter weer oud papier ingezameld en staat er hiervoor weer een container op de parkeerplaats van de Kapel. Vanaf 9.00 uur staan er twee vrijwilligers klaar om de inzameling van het papier te begeleiden. Het is uiteraard heel belangrijk om alles op een verantwoorde manier te laten verlopen. Als u papier komt brengen, volg dan de aanwijzingen op van deze twee vrijwilligers.

Het is de bedoeling dat ook in de komende maanden er telkens op de laatste zaterdag van de maand papier kan worden afgeleverd bij de Kapel.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *