Iedereen een wereldmaal

Wereldwinkel Wierden organiseert in het kader van WereldVoedselDag een fairrukkelijk buffet. Het is de bedoeling dat velen aanschuiven en samen bewust stilstaan bij een eerlijke voedselverdeling in de wereld.

Ook dichtbij in ons eigen dorp, onze eigen straat, zijn mensen die niet vanzelfsprekend voldoende te eten hebben.

De organisatie heeft daarom sponsoren bereid gevonden om een aantal tickets beschikbaar te stellen voor mensen, die door omstandig-heden nooit in de gelegenheid zijn om eens een keertje lekker uit eten te gaan.

Deze doelgroep is indirect
ons goede doel.

Ken je iemand waarvan je vindt dat deze hiervoor in aanmerking komt/moet komen, iemand die het verdient om een keertje verwend te worden? Laat het ons weten! Uiteraard kunnen mensen zichzelf ook aanmelden.

Aanmelden kan door te mailen naar wvdwereldmaal@gmail.com of door een gesloten envelop in de brievenbus van de Wereldwinkel aan de Markstraat te deponeren. Zet even op de envelop “wereldmaal kado”.

Motiveer duidelijk waarom iemand hiervoor in aanmerking dient te komen, de organisatie zal zeer discreet met die aanmelding/gegevens omgaan en contact leggen.

Ieder mens gelijke kansen, ieder mens een goed bestaan, eerlijk delen wereldwijd. Samen stilstaan bij voedselzekerheid, dichtbij en ver weg.
Draag ook uw steentje bij en schuif aan bij het buffet.

Fairrukkelijk en werelds smullen op woensdag 16 oktober
om 18.00 uur in zalencentrum het Anker.

De kosten bedragen 25 euro inclusief een drankje.

De tickets zijn 16 september t/m 9 oktober verkrijgbaar bij Wereld Winkel Wierden.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *