Programma Vorming en Toerusting

De werkgroep Vorming en Toerusting heeft een rijk en gevarieerd programma opgesteld voor  het  seizoen 2019 – 2020.

We leven in een wereld met ongekende mogelijkheden. Tegelijk ook stelt die wereld ons voor uitdagingen en vragen. Kwesties als duurzaamheid, zorg voor het klimaat en het milieu, omgaan met andersdenkenden en anders gelovigen, ethische vragen, recht doen aan de rechtelozen die er ook in de westerse wereld zijn, houden velen van ons bezig.

Vorming en toerusting heeft tot doel dat we de mogelijkheid hebben om met deze thema’s aan de slag te gaan. Verdieping aanreiken en ook een blik op de thematiek vanuit gelovig perspectief, dat is wat we met vorming en toerusting voorstaan. We doen dat op verschillende manieren: in een “leerhuis”, in gesprekskringen en in andere activiteiten.

Een volledig overzicht van de geplande bijeenkomsten van Vorming en Toerusting vindt u via deze link.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *