Hemelvaartsdag 2023

Ook dit jaar ging op Hemelvaartsdag een deel van de Kapelgemeente op de fiets naar de traditionele “Dienst onderweg”.

Het was vanmorgen een beetje fris op de fiets, maar het zonnetje scheen en de ruim dertig fietsers genoten van de mooie route die Diana en Adri hadden uitgestippeld.

Op de eindbestemming werd iedereen gastvrij onthaald door Lisane en Arthur Asveld. We waren deze morgen te gast in hun paardenkliniek aan de Hexelseweg. Bij de ontvangst was er koffie, thee en natuurlijk ook iets lekkers erbij.

Naast de deelnemers aan de fietstocht waren er ook nog een tiental gemeenteleden op een andere manier naar de paardenkliniek gekomen om de dienst onderweg op deze bijzondere locatie mee te maken.

Onze kerkelijk werker Margré Ballast leidde de dienst. De Bijbellezing was uit Handelingen 1, de hemelvaart van Jezus vanaf de Olijfberg. Als centrale tekst voor de overdenking had Margré gekozen: “Wat staan jullie naar de hemel te kijken?”.

Na afloop van de dienst gaf Arthur een toelichting over de paardenkliniek en hoe de paarden hier behandeld worden. Daarna was er een uitgebreide en heel interessante rondleiding over het terrein.

De gastvrijheid van de familie Asveld werd door de aanwezigen erg gewaardeerd. Daarnaast natuurlijk dank aan de organisatoren van deze ochtend en aan Margré voor het leiden van de dienst. Het was een mooi begin van Hemelvaartsdag 2023!

Categories: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.