Voorjaarsmiddag van de diaconie

Op donderdagmiddag 20 april rond 14.00 uur vulde de kerkzaal zich met ruim 80 senioren. Ze waren uitgenodigd voor de voorjaarsmiddag.

In het verleden werd er vaak een bustocht gehouden, maar nu had de diaconie een middagvullend programma bedacht in de Kapel. Naast thee, koffie, lekkere hapjes, drankjes en soep met stokbrood aan het eind, was het programma een verrassing.

Deze verrassing bleek het optreden van The Neighbour Sister te zijn. Deze vrolijke buurvrouwen uit Gorsel zijn in het echt ook buren. Zij hebben ons met hun verhalen, liedjes en acts prima vermaakt, met een goede interactie van het publiek.

Rond 18.00 uur ging iedereen tevreden naar huis. De diaconie kan terugkijken op een geslaagde middag.

Foto’s en tekst: Jaap de Beer.

Categories: Fotoalbum, Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.