Vijfde zondag veertigdagentijd

De dienst van deze vijfde lijdenszondag werd geleid door da. M. Benard – Boertjes. Deze zondag heeft de naam Judica ofwel “Verschaf mij recht” (Psalm 43 vers 1). We zongen deze Psalm dan ook als openingslied.

Het project “Ben je klaar voor het feest?” werd vervolgd en vandaag was Ad van organisatiebureau “De nieuwe Lente” weer van de partij. Samen met een medewerker van het bureau werden de voorbereidingen voor het Paasfeest besproken.

Vanmorgen kwam er ook een adviseur op bezoek, die gestuurd was door opdrachtgever Deus. Die adviseur gaf wijze raad en dat paste wel mooi bij de vlag die vanmorgen was opgehangen, met daarop een afbeelding van “vrouwe Wijsheid”.

 

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *