Vierde zondag veertigdagentijd

Vandaag was het zondag Laetare, “Verheug U”. Dat was in de kerkzaal te zien aan de liturgische kleur roze. En ook in het project van de kindernevendienst was het al een beetje feest, want de opdrachtgever voor het grote paasfeest Deus had al een voorproefje gestuurd: er was gebak en een fles met lekkere (alcoholvrije) bubbeltjesdrank.

Tijdens de dienst werd de Maaltijd van de Heer gevierd. De cantorij en ook Linda leverden een muzikale bijdrage aan de dienst. In de liturgische schikking waren druiven opgenomen, mooi passend bij de viering en ook bij de Bijbellezingen en de overdenking. “Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken”.

Na de dienst werd er afscheid genomen van mevrouw Pinkert, die jarenlang de bezorging van Prisma heeft gecoördineerd. 

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *