Bevestiging nieuwe ambtsdragers

Tijdens de dienst op zondag 9 januari 2022 in de Kapel namen we afscheid van Astrid Wortel als diaken, maar de dienst had ook zeker een feestelijk tintje. Er werden twee nieuwe ambtsdragers bevestigd: Marianne Abbink als ouderling-scriba en Gerrit KleinJan als diaken. De liturgische kleur was vanmorgen dan ook rood!

De overdenking ging vanmorgen over de doop van Jezus in de Jordaan door Johannes de Doper. Ds. Kees Benard bracht dit mooi in verband met het verhaal voor de kinderen over het programma “Holland got talent” en ook met de bevestiging van de ambtsdragers.

Het was natuurlijk jammer dat deze dienst alleen online kon worden bijgewoond, maar toch overheerste (ook na de dienst) de vreugde dat met deze twee ambtsdragers de kerkenraad weer helemaal compleet is.

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *