Een bijzondere Startzondag

Op 13 september 2020 werd de jaarlijkse startzondag gehouden in de Kapel. Zoals elk jaar is die zondag feestelijk, want we gaan weer beginnen aan een nieuw seizoen. Maar dit jaar was het wel een heel bijzondere dienst.

Allereerst omdat we nog altijd te maken hebben met het coronavirus en er daarom maar een beperkt aantal gemeenteleden de dienst in de kerkzaal kon bijwonen. Gelukkig was de dienst wel prima online te volgen en was er na afloop van de dienst koffiedrinken op het grasveld bij de kerk, waarbij ook mensen aanwezig konden zijn die niet in de kerk waren.

Ook inhoudelijk was het een heel bijzondere dienst. De liturgische kleur was vanmorgen rood en er stond een prachtig boeket, gemaakt door de liturgische bloemschikgroep.

Ellen Kolthof werd als kerkelijk werker verbonden aan de Kapelgemeente en ook bevestigd als ouderling. Daarnaast werden er twee diakenen voor het eerst bevestigd: Lisane Asveld en Thijs Jansen. Er waren negen ambtsdragers die werden herbevestigd in het ambt en van twee ambtsdragers werd afscheid genomen. Voor hen allen was er een mooie roos.

Categorieën: Fotoalbum