Begrotingen 2020

In de kerkenraadsvergadering van 4 november 2019 zijn de begrotingen van de kerkrentmeesters en de diaconie voor het jaar 2020 voorlopig vastgesteld. De volledige begrotingen zijn voor gemeenteleden in te zien in de week van 18 tot 24 november.

Wilt u de begroting van de kerkrentmeesters inzien, dan graag vooraf een telefonische afspraak maken met dhr. J. ter Steege (577349). Voor de begroting van de diaconie graag contact opnemen met  dhr. H. Boers (573440).

Een verkorte versie van de begroting van de diaconie is in te zien en te downloaden via deze link.

Een verkorte versie van de begroting van de kerkrentmeesters bereikt u via deze link.

Op zondag 17 november liggen er achter in de kerkzaal van de Hervormde Kapel enkele exemplaren van deze verkorte versies ter inzage.

Heeft u opmerkingen over één van de begrotingen, dan kunt u deze kenbaar maken bij de scriba tot uiterlijk 1 december a.s. Na kennisname van de eventuele opmerkingen zal de kerkenraad de begrotingen definitief vaststellen in de eerstvolgende kerkenraadsvergadering.