Lunchen in de Kapel

In mei organiseerde de diaconie voor het eerst een lunch in de Kapel. Volgens de 16 aanwezigen was het allemaal heel lekker en ook erg gezellig. Iedereen vond de lunch heel geslaagd.

Op dinsdag 24 september om 12.00 uur is de volgende lunch in de Kapel en daarna zal de diaconie maandelijks zo’n lunch organiseren. Via het mededelingenblad wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Iedereen van binnen en buiten de Kapelgemeente is van harte welkom.

Lijkt het u leuk om samen te lunchen in de Kapel? Meld u dan aan door even een mailtje te sturen naar lunch@hervormdekapel.nl of door uw naam te noteren op de intekenlijst die achter in de kerkzaal zal liggen. Heeft u een dieet, een voedselallergie of –intolerantie? Geef dat dan meteen ook even door. Aanmelden graag vóór 18 september.

Aan degenen die financieel voldoende draagkrachtig  zijn vragen wij om € 5,== per persoon bij te dragen. Deze bijdrage kunt u direct na de lunch voldoen.

De diakenen kijken er al naar uit om samen met u op 24 september a.s. te genieten van een lekkere lunch.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *