Bezoek buitenlandse studenten aan de Kapel

In het weekend van 12 en 13 oktober zullen twee buitenlandse theologiestudenten te gast zijn in onze Kapelgemeente. We hebben ons als Kapel aangemeld om deel te nemen aan het programma van “Bridging Gaps”. Dit Bridging Gaps-programma is een samenwerking tussen Kerk in Actie en diverse theologische opleidingen in Nederland.

Van september tot en met november zijn twaalf theologiestudenten uit tien verschillende landen in Amsterdam om deel te nemen aan dit programma voor theologisch onderwijs en uitwisseling. Protestantse kerken in Nederland kunnen deze theologiestudenten uitnodigen in hun eigen kerk en wij als Kapel hebben hier dus ook op ingeschreven.

Wij zullen voor het genoemde weekend een programma opstellen, waarmee we de twee studenten (uit Oekraïne en Indonesië) iets kunnen laten ervaren van het mooie Twente, van het dorp Wierden en van onze Kapelgemeente. Op zondag 13 oktober zullen de studenten de dienst in de Kapel bijwonen en daar ook een bijdrage aan leveren.

Zie voor meer informatie over dit programma de site van Kerk in Actie.

Heeft u vragen over dit bezoek of suggesties voor de invulling van het programma? Graag even een mailtje naar webmaster@hervormdekapel.nl.