Hemelvaartsdag: fietstocht en dienst onderweg

Donderdag 30 mei houden we weer zoals elk jaar op Hemelvaartsdag de dienst onderweg.

We maken met elkaar een hele mooie fietstocht door het buitengebied van Wierden en omstreken en zullen op locatie met elkaar een dienst houden. We vertrekken om 9.00 uur vanaf de kapel, een ieder die mee wil fietsen dient dan aanwezig te zijn.

Als er mensen zijn die de dienst wel willen meemaken maar niet mee kunnen/willen fietsen, kunnen deze contact opnemen met de organisatie van de hemelvaartsfietstocht, voor de fietsers houden we de locatie nog even geheim.

Komt allen in groten getale om samen een gezellige fietstocht te maken en een goede dienst te beleven.

Namens de organisatie,
Herman Borkent 06-34883852
Diana Nieuwenhuis 06-46688925

Categorie├źn: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *