Dienst met popkoor Ambiënte

Op zondag 24 maart 2019 was er een dienst in de Kapel waar popkoor Ambiënte uit Geesteren een duidelijke en prachtige inbreng leverde. De liederen werden door ds. Kees Benard telkens mooi ingeleid en er was een heel goede verbinding tussen de liederen en de andere elementen van de eredienst.

Het was duidelijk dat we vanmorgen in de Kapel een geweldig koor te gast hadden. Een zeer deskundige dirigent, uitstekende instrumentale begeleiding, heel goede solisten en een koor dat de liederen een extra dimensie weet te geven. Fantastisch!

Voor velen was de vertolking van “Gabriella’s song” uit de film “As It Is In Heaven” een indrukwekkend hoogtepunt van de bijdrage van Ambiënte aan deze dienst. Maar ook de andere nummers waren van hoog niveau, zodat het applaus aan het einde van de dienst meer dan verdiend was.

 

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *