Kerstfeest 2018

Op kerstmorgen was het een hele drukte in de kerkzaal van de Kapel. De schuifwand moest open om alle kerkgangers een plaatsje te geven.

In de kerk was er ook ruimte vrij gehouden voor kinderen, die in onzekerheid zijn of ze een verblijfsvergunning krijgen in Nederland. Vijf gereserveerde plaatsen met speelgoed erop, als oproep om een ruimhartiger toepassing van het kinderpardon.

Daarnaast was er een mooie familiedienst. Het liturgisch bloemstuk uit de adventsperiode was nu stralend wit.

Ook Ad de verteller had weer een interview, nu met Maria. Deze vertelde ons allen dat zij gelooft in het licht.

Veel kinderen werkten vanmorgen mee aan de dienst. Als interviewer (“Wat vindt u van Jezus?”), als zangkoor en ook als bespelers van muziekinstrumenten.

En er was vanmorgen royale muzikale ondersteuning met allerlei instrumenten. Het was een prachtige dienst.

Categorie├źn: Fotoalbum