Bijbelquiz in Wierden

Bij deze wordt u uitgenodigd om met een team mee te doen met de BIJBELQUIZ van het Nederlands Bijbelgenootschap op vrijdag 9 november om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur welkom).

Als werkgroep van het NBG in Wierden zijn we blij dat we de quiz weer mogen houden in de Evangelische school De Passie, Akkerwal 2 in Wierden.

Sinds de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 wordt er elk jaar rond de Nationale Bijbelzondag, dit jaar op 28 oktober, in veel plaatsen een bijbelquiz georganiseerd. Het is al jaren een groot succes en voor ons, in Wierden, de 7e keer.

Eén van de onderdelen van de bijbelquiz heeft als onderwerp: ‘Met andere ogen’. Dat is het thema van de Bijbelzondag. Welk team scoort dit jaar het hoogst en wie wordt de beste speler? Wie gaan er naar huis met een leuke prijs?

Wij zijn dus op zoek naar teams om (weer) mee te doen. Een team b.v. vanuit de kerkenraad, de diaconie, het jeugdwerk, de catechisatie, de vrouwenvereniging, de mannenvereniging, een koor, van je school en zo kunnen we nog even doorgaan.

Een team bestaat uit minstens vier spelers. U mag met meerdere teams meedoen natuurlijk! Ook individueel meedoen is mogelijk. Of als supporter of toeschouwer komen!

U kunt zich opgeven vóór 3 november bij onderstaand NBG-werkgroeplid met vermelding van een contactpersoon.

De toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte voor het NBG-project ‘Bijbels voor Kenia’.

Wie is de beste Bijbelkenner van Wierden?
Doe mee en geef je op bij
Jaap Krikke 0546-574902 jaapenfroukjekrikke@kpnmail.nl

 

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *