Kinder Musical Mozes

Uitnodiging voor alle kinderen van de Gereformeerde kerk en Hervormde Kapel

Een musical met jou in de hoofdrol!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op 15 september 2018 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet ‘Mozes’ en gaat over Mozes die een wel hele bijzondere en belangrijke opdracht krijgt. Een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Jullie spelen zelf de hoofdrol. Aan het eind van de dag zorgen jullie samen met deze acteurs, zangers en dansers voor een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek!

Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical “Mozes”. De dag begint om 13:00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8.

Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15:00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren.

Waar? In de Gereformeerde kerk aan de Spoorstraat 5-7 in Wierden.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef dit dan door aan Marjolein Meijer.

Later ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag.

Heb je broers/zussen/vader/moeder die graag willen helpen deze dag met knutselen, geef ze dan ook even door.

Graag tot dan! Groetjes Marieke, Marjan, Marjolein, Marloes, Karin en Jorien.

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *