Campingdiensten op ‘t Mölke

Ook deze zomer organiseert de Interkerkelijke Evangelisatiecommissie uit Wierden weer kerkdiensten op het vakantiepark ’t Mölke in Rijssen. Deze Evangelisatiecommissie is een samenwerkingsverband van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Kapel.

Elke zondagochtend is er om 11.00 uur een kerkdienst in “de witte tent”. Deze staat altijd op een strategische plaats: direct vooraan op het vakantiepark. Het is een heel ruime tent, die ook nog kan worden vergroot door de zijkant van de tent te verwijderen. 

De opkomst tijdens de diensten is meestal heel groot. Natuurlijk komen er veel gasten van vakantiepark 't Mölke, waar deze diensten voor zijn georganiseerd. Maar ook vanuit de omringende plaatsen komen er elke zondag volwassenen en kinderen naar deze diensten, die echt zijn afgestemd op jong en oud.

De sfeer is ongedwongen en ook in de lengte van de diensten wordt er volop rekening gehouden met de kinderen. Een dienst duurt 45 tot 60 minuten.

Voor 2017 zijn de volgende diensten vastgelegd:

 28 mei   Dhr. E.J. Hazelhorst
  4 juni    Ds. N. Mels
11 juni    Ds. A. de Vries
18 juni    Ds. P. Dekker
25 juni    Ds. W. Oosterhof
  2 juli     Dhr. D.C. Brinkman
  9 juli     Drs. C. Weeda
16 juli     Ds. A. v.d. Spek
23 juli     Dhr. H. Berends
30 juli     Mevr. D. Beuving
  6 aug.   Ds. P. Boomsma
13 aug.   Da. M.G. de Vries-Smelt
20 aug.   Dhr. G. Flim
27 aug.   Dhr. R. Nijhuis
  3 sep.   Mevr. Th. Cornet

Na afloop van de dienst is er altijd gelegenheid om nog even na te praten en samen een kopje koffie of een glaasje frisdrank te drinken. 

Geweldig, dat op deze manier in een vakantiepark een kerkdienst kan worden gehouden, die door zoveel mensen wordt bezocht.