Vervolg avond levenseinde op 29 november

In het najaar van 2017 heeft Koos Valeton een avond verzorgd over de laatste levensfase. Hij heeft op die avond verteld over zijn ervaringen als huisarts bij ziekte, sterven en rouw.

Naar aanleiding van deze avond is de vraag ontstaan om een vervolg, met een pastorale insteek. Wat doe je als je weet dat iemand in je omgeving niet meer beter wordt? Hoe kan je er in die situatie voor elkaar zijn als contactpersoon, gemeentelid, bezoeker, ambtsdrager, vriend, buren. Waar is behoefte aan? En waaraan zeker niet?

Daar zijn geen standaard regels voor, het is per situatie en per persoon anders. Maar verhalen kunnen ons daar wel bij helpen. We zijn voor deze bijeenkomst op zoek naar mensen die hier ervaring mee hebben (bijvoorbeeld als partner of mantelzorger) en daar over willen vertellen. Wat was goed? Wat hielp? Maar ook: wat niet?

Wilt u vanuit uw eigen ervaring hierover vertellen, neem dan contact op met ds. Kees Benard, 625415 of k.benard@hervormdekapel.nl

De avond staat gepland voor donderdag 29 november aanstaande. U bent van harte welkom!

Achtergrondinformatie over dit onderwerp vindt u via deze link.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *