V&T: Film “The Way”

Op vrijdagavond 2 november wordt de film ‘The Way’ vertoond in het ontmoetingscentrum van de Gereformeerde Kerk.

The Way is een film over afscheid en verlies, over hoe je dingen verwerkt in je leven. Het is een indrukwekkende film over een vader die zijn enige zoon verliest. De band tussen beiden is niet geweldig na het overlijden van de moeder.

De zoon onderbreekt zijn veel belovende studie, waar zijn vader het niet mee eens is. Hij wil de wereld in, hij wil leven, zien, andere mensen ontmoeten, er moet meer zijn! Hij gaat de Camino de Santigo lopen en komt te overlijden. Dan begint het verhaal van verdriet, verwerking en troost

November is de maand tussen Allerheiligen/Allerzielen en de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Veel mensen worden dan aan het denken gezet over verlies en afscheid nemen. Daarom deze mogelijkheid tot ‘een goed gesprek’. Niet alleen over het verlies van geliefde mensen, maar ook over andere dingen die je kwijtgeraakt bent in de loop van je leven.

De aanvang van de film is 19.30 uur.