Doedienst op 14 oktober

Eten, spelen en vieren….dat gebeurde vanmiddag tijdens een doedienst met als thema “macht”. Zeventien kinderen met hun ouders waren hier bij.

Eerst werd al het meegebrachte lekkers opgegeten. Vervolgens waren er allerlei activiteiten die met macht te maken hadden: Monopolie, een kroon knutselen, ‘schipper mag ik overvaren’ en vooral het ‘krantenmeppen’ was een groot succes.

In de viering die daarna in de kerkzaal volgde werd hier over doorgepraat; hoe voelt het om heel veel straten of geld te hebben bij monopolie, voel je je dan heel ‘machtig’? En hoe is het om te mogen bepalen wie er ‘over mag varen’? Hoe is het als iemand de macht over jou heeft?

Er werden mooie liederen gezongen en we hoorden het verhaal van Elia op de Karmel (1 Koningen 18) waar Elia liet zien hoeveel macht God heeft, als hij het opneemt tegen Baäl. We kijken terug op een geslaagde doedienst! 

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *