Startzondag 2018

Zondag 16 september was de startzondag voor het nieuwe seizoen in de Kapel.

Het thema van de dienst was: “Het feest gaat door…”.

Het thema kwam in de kerkzaal en tijdens de dienst duidelijk naar voren. Centraal stond de gelijkenis uit Lukas 14, waarin de koning belangrijke gasten uitnodigt voor het vieren van het bruiloftsfeest van zijn zoon. De één na de ander slaat de uitnodiging af. Daarop worden anderen door de koning uitgenodigd. In de Kapel waren dat vanmorgen de aanwezige kinderen in de kerkzaal.

Het was een vrolijke en feestelijke dienst en na afloop van de dienst ging het feest ook nog door. We willen als Kapelgemeente het feest niet laten stoppen na de startzondag, maar er een feestelijk seizoen van maken. Want zoals tijdens de overdenking werd benadrukt: “Het koninkrijk van God ligt binnen uw bereik” (Lukas 17).

Categorieën: Fotoalbum