Kerk, even anders met Promises

Op zondag 9 september was er weer een “Kerk, even anders” in de Hervormde Kapel. Vandaag werd de dienst helemaal ingevuld door gospelgroep Promises uit Rijssen. Het thema van deze dienst was: “We are the world”.

In een mooi gevulde kerkzaal werd door Ineke Elkerbout telkens een inleiding gegeven op een volgend lied. Het draaide vanmorgen om de vluchtelingen van deze wereld, om degenen die onze hulp hard nodig hebben. Natuurlijk kwamen daarbij ook de Bijbelse voorbeelden voorbij en ook de opdrachten, die de Bijbel hierin aan ons verstrekt.

Door Promises werden de mooie en goed gekozen liederen prachtig vertolkt! Na het laatste lied “We are the world” klonk er in de kerkzaal een langdurig en luid applaus. We kijken terug op een mooie dienst.

Categorieën: Fotoalbum