Dienst Onderweg

Het is bijna zover. Op donderdagmorgen 10 mei (Hemelvaartsdag) gaan we weer per fiets op pad voor de “Dienst Onderweg”.

We vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Kapel en komen rond 10.00 uur op de plaats van bestemming. Dit is nog een verrassing! De dienst zal worden geleid door Thecla Cornet. Ter plaatse hebben we voor u koffie/thee met iets lekkers erbij.

Natuurlijk houden wij ook dit jaar onze zogenaamde “Fietsjesverkoop” in de kerk. Dat kan op de zondagen 29 april en 6 mei voorafgaand aan de kerkdienst. Uiteraard heeft u ook op Hemelvaartsdag 10 mei nog de mogelijkheid om een fietsje te kopen.

Wat kost een fiets? Een fiets kost
€ 4,00, een halve fiets kost € 2,00
en een E-bike € 5,00. De opbrengst gaat naar STICHTING BOWIE.

Net zoals voorgaande jaren is de organisatie in handen van Herman Borkent en Bert-Jan Bennink. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om te fietsen, maar wel graag de dienst willen bijwonen, kunnen zich bij Herman of Bert-Jan melden. Er wordt dan gezorgd voor vervoer.