Voorjaarstocht 2018

In een grote bus gaan we met ongeveer 50 personen mee voor de lentetocht, georganiseerd door de diaconie. Dat het lente is kunnen we duidelijk zien en voelen.

De tocht gaat via Hoge Hexel richting Marle en de buurtschappen Eelen en Rhaan. Via smalle landwegen gaat het in een rustig tempo, zodat we kunnen genieten van het mooi afwisselende landschap met veel bloeiende fruitbomen en krenten.

In Beerze zien we prachtige in stijl gerestaureerde boerderijen. We stoppen in Ommen bij Brasserie Tante Pos, waar we koffie/thee met heerlijk appelgebak nuttigen. Daarna gaat het via Vilsteren en Rechteren, met een prachtig kasteel, naar Dalfsen waar het keerpunt is van deze reis. Via Archem rijden we richting Hellendoorn en daarna door naar Wierden.

Terug in de Kapel schuiven we aan tafel voor een goedverzorgde broodmaaltijd.

De tocht is uitgezet door Ieneke en Klaas van Hoegee. Als dank is er voor hen een welverdiende bos bloemen.

Categorieën: Fotoalbum

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *