Van de beroepingscommissie

Na de eerste maanden van elkaar en de procedures leren kennen, voorbereiden en samen keuzes maken wordt het nu concreet!

De advertentie staat al even op de website van de PKN. De eerste reacties komen hierop binnen. De predikanten op de lijst van de PKN en de door u aangedragen predikanten zijn allemaal doorgenomen en online beluisterd en bekeken. De overgebleven predikanten zijn gebeld en geattendeerd op de advertentie. Dit gaf zeer hoopgevende reacties.

Reageren op de advertentie is mogelijk t/m 15 februari. Eind februari bespreken we met elkaar alle reacties en zullen we een aantal predikanten uitnodigen voor een eerste kennismaking, door middel van een gesprek in de Kapel. De data hiervoor zijn al vastgelegd, deze zullen in de eerste helft van maart plaatsvinden.

Vervolgens gaan we natuurlijk op pad. Zoals een goede beroepingscommissie betaamt, gaan we natuurlijk horen. Dit zullen we na de eerste gesprekken gaan plannen.

Al met al zijn wij zeer tevreden over de voortgang, en we hopen u op deze manier goed op de hoogte te houden. Mocht u daarin iets missen, spreek dan gerust een van ons daarop aan!

Groet,

De beroepingscommissie.

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *