Jeugdactiviteiten in het startweekend

De jongeren van de Hervormde Kapel en de Gereformeerde kerk nodigen we uit om tijdens het startweekeind mee te doen aan verschillende festiviteiten.

Escaperoom

Op vrijdag 15 september is er om 18.00 uur de mogelijkheid tot een geweldig spel met een team in een escapevilla. Met behulp van teamwork is het nog een hele puzzel te ontsnappen.

Heb je zin in een leuke ervaring met andere jongeren (vanaf de middelbare school leeftijd) geef je dan gauw op voor dit avondje escaperoom, want vol is vol. (mail naar Inge Bennink: inge.bertjan@gmail.com, of bel: 575934).

Poppenkast, stormbaan en patat

Welke poppen komen zaterdag 16 september tot leven? Timmy die het gezeur van de poppenspeler zat is en zelf op pad wil, of van de koning of… Kom dat zelf maar zien!

Van 15 tot 18 uur is er een geweldige middag voor de kinderen van de basisschool. De poppenspeler Roelof Speelman zal er een prachtige show geven.

Voor de kinderen is de toegang vrij en ieder kind is welkom. Papa en mama mogen ook komen. Dan vragen we ze wel te helpen bij het limonade schenken etc. Ik zou me daarvoor opgeven!

Er staat voor de kinderen ook nog een stormbaan opgesteld en na afloop gaan we lekker patat eten. (mail even als u wilt helpen: t.cornet@harkes.nu, bellen mag ook: 0570-676161).

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd krijgen een kaart met het zaterdagprogramma. Deze uitnodiging mag je doorgeven aan een vriend / vriendinnetje want die zijn natuurlijk ook welkom. Het thema van de kerk voor dit seizoen 2017-2018 is niet voor niets: Open Huis / Kerkproeverij.

Film: Blue Like Jazz

Tot slot is er zaterdagavond in de lounge van de gereformeerde kerk een film voor mensen van de tienerkerk leeftijd, met cola en popcorn. De film die wordt vertoond is: Blue Like Jazz. Het is zeker geen doorsnee Christelijke film maar eentje die je uitdaagt en intussen ook nog eens uitermate vermakelijk is.

Don Miller is een vrome 19-jarige student, die woont bij zijn gelovige moeder in Texas. Als zijn thuissituatie plotseling onhoudbaar wordt, vertrekt hij op uitnodiging van zijn eigenzinnige vader naar Reed College, aan de andere kant van het land.

Reed College staat bekend als een universiteit voor vrijdenkers, waar alles geoorloofd is. Van het ene op het andere moment bevindt Don zich in deze voor hem nieuwe wereld en hij wordt gedwongen alles los te laten en opnieuw te ontdekken wie hij is en waar hij in gelooft. Hij besluit er helemaal voor te gaan en gooit alle remmen los.