Vakantiefoto voor “Kerk, even anders”

Direct na de zomervakantie is er op 10 september weer een dienst “Kerk, even anders”. We willen in deze dienst vakantie-ervaringen uitwisselen: waar we zijn geweest, hoe het is geweest en wat we hebben meegenomen. Maar ook wat wil je ervan delen of meegeven aan anderen. Dat kan op verschillende manieren.

In de Kapel staat een kaartenstandaard en we vragen iedereen die op vakantie gaat een kaart te sturen naar de Kapel. Heb je een mooie, onroerende, leuke, grappige, indrukwekkende foto van je vakantie? Deel het met ons!

Mail je leukste vakantiefoto naar willyzomer@hotmail.com en / of stuur een ansichtkaart vanaf je vakantieadres naar:

Hervormde Kapel
Dahliastraat 4
7641 VZ Wierden

Categorieën: Nieuws

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *